7AM Den Haag

Buitenhof 47 2513 AH Den Haag

Reviewscore
9,7
Reviews: 353

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
90%
Score 9
9%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 17:32:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 17:03:41
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 17:03:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 17:03:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 16:24:08
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 15:57:25
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 15:21:58
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 15:21:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 15:21:50
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:34:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 12:03:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-03-2020 20:38:14
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 33 8 0 53
Aantal Quick Reviews 1 299 0 300
Totaal aantal reviews 34 307 0 353
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 9,9 - 9,6
Gemiddelde score zaal 9,6 9,9 - 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 9,9 - 9,8
Gemiddelde score boeking 9,7 9,8 - 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,7 9,9 - 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10,0 9,9 - 9,9
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,7
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Den Haag

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Den Haag die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

7AM Den Haag in Den Haag

Je bent op de pagina gekomen van 7AM Den Haag. We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is 7AM Den Haag de juiste locatie in Den Haag?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!