50|50 hotel en congrescentrum Belmont

Goorsteeg 66 6718 TB Ede

Reviewscore
8,8
Reviews: 91Wie een locatie zoekt waar je alle rust en ruimte hebt in de natuur, is bij 50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont helemaal op zijn plek. Het hotel en congrescentrum ligt in het bos, op een terrein van acht hectare, met zover je maar kijkt natuur. Binnen heeft het hotel vijftig kamers en tien vergaderzalen met daglicht en een prachtig uitzicht op de omgeving, een congreshal voor 300 personen en een fraaie serre.

Over 50|50 hotel en congrescentrum Belmont
Bij 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont kunt u genieten van kwaliteit en gastvrijheid én draagt u bij aan een mooiere samenleving. Enerzijds biedt het hotel en congrescentrum re-integratietrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder jaar worden zo’n honderd mensen hier begeleid op hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Deze re-integranten werken op alle afdelingen van het hotel samen met beroepsmensen, van de keuken en bediening tot in de technische dienst en het onderhoud aan het buitenterrein. Aan de andere kant wordt de locatie regelmatig beschikbaar gesteld voor mensen die niet de middelen hebben om op vakantie te gaan, zodat zij hier van een echte vakantiebeleving kunnen genieten.

MVO-doelstellingen
Het mooie aan 50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont is dat je de locatie op meerdere manieren kunt beleven. Wil je aan je mvo-doelstellingen werken? Dan betrek je de locatie bij je event en neem je jouw gasten mee in het verhaal van het terrein en in de goede doelen die je steunt door hier te zijn. Met je events draag je immers direct bij aan de projecten van het Leger des Heils. Hoeft je gast daar liever niets van te merken, dan kan dat ook. De service is net zo goed als in iedere andere locatie – misschien zelfs beter, aangezien de medewerkers erop gebrand zijn een stapje extra te zetten om zo iets van hun tweede kans te maken. Maar wat je ook kiest, na je event bij 50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont ga je in ieder geval met een goed gevoel en een glimlach naar huis!

$alt
$alt
Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

24/7 geopend


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken -
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 11 16 5 52
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 11 16 5 52
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 8,9 9,3 9,0
Gemiddelde score zaal 8,4 8,9 8,9 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 8,8 8,4 8,6
Gemiddelde score boeking 9,2 8,9 9,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 8,9 8,9 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Ede

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Ede die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Ede aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Ede voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

50|50 hotel en congrescentrum Belmont in Ede

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Ede.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ede of in de regio Ede of exclusief sturen naar 50|50 hotel en congrescentrum Belmont? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Ede verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is 50|50 hotel en congrescentrum Belmont de juiste meetinglocatie in Ede?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!