Reviews
Hoe plaats ik een review?
Op de website kan je in de zoekresultaten en op de locatie- of dienstenpagina op de "schrijf review"-knop klikken om een review te geven. Na de registratie wordt de review geplaatst. Zonder registratie is het dus niet mogelijk om een review te plaatsen.
Hoe plaats ik een Quick Review?
Een deelnemende partner op MeetingReview vraagt alleen persoonlijk op locatie via een tablet of smartphone om een Quick Review te schrijven. Het Quick Review-formulier is beveiligd met een pincode die enkel in het bezit is van de deelnemer. De beoordeling is onderdeel van de totale beoordeling met een lage wegingsfactor.
Hoe worden reviews gerangschikt?
Reviews worden standaard gerangschikt op aantallen reviews. Bij locaties kan er gesorteerd worden op op basis van de verschillende reviewscores (gemiddelde, boekingsproces, zaal of eten & drinken). Bij de meetingdienst kan op het gemiddelde gerangschikt worden.
Kan ik als reviewer mijn review na plaatsing nog wijzigen of verwijderen?
Ja! Reviews kunnen in je profiel worden gewijzigd of zelfs worden verwijderd. Je dient hiervoor eerst in te loggen.
Kan MeetingReview een review verwijderen (op verzoek van een locatie)?
Nee! MeetingReview is een onafhankelijke website waar alle reviews (positief en negatief) worden geplaatst tenzij deze in strijd zijn met onze gebruiksvoorwaarden
Moet ik betalen voor reviews?
Nee! Het plaatsen van een review of het lezen van reviews is gratis.
Registratie en gebruik
Waarom moet ik als reviewer geregistreerd worden?
MeetingReview levert onafhankelijke betrouwbare reviews van meetinglocaties en meetingdiensten. Om die betrouwbaarheid te waarborgen doet MeetingReview een controle op e-mail en IP-adres van de reviewer. Om een review achter te laten moet je een geregistreerde gebruiker zijn. Deelnemers moeten er op kunnen vertrouwen dat de reviews betrouwbaar zijn. Registreren kan door middel van het onlineformulier in te vullen. Na het online verzenden van het formulier ontvangt de aspirant-reviewer direct een mail retour met een link ter bevestiging van de registratie.

In plaats van registratie kan je ook inloggen met je Facebook- of LinkedInaccount.
Is registratie en gebruik gratis?
Ja! Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie en het gebruik van MeetingReview.
Presentatie
Hoe kan ik zoeken?
Start je zoekopdracht door een keuze te maken tussen locaties of diensten. Je kan zoeken op verschillende profieldata. In het zoekresultaat kan je door gebruik te maken van de filters je zoekresultaat verfijnen.
Hoe worden deelnemers gerangschikt?
Zoekresultaten worden standaard gesorteerd op aantallen reviews. Verder is het, als gebruiker, mogelijk om te sorteren op diverse beoordelingscores, de naam van het bedrijf of plaats. Als er geen beoordelingscores bekend zijn worden profielen getoond op basis van profiel volledigheidspercentage in alfabetische volgorde.
Kan ik als reviewer een nieuwe locatie of dienst aanmelden?
Ja! MeetingReview heeft een database van meetinglocaties en meetingdiensten. Elke dag komen daar locaties en diensten bij. Indien een bedrijf niet in de lijst staat kunnen ze zich gratis registreren. Ook reviewers kunnen een meetinglocatie of meetingdienst aanmelden. Na controle door MeetingReview wordt deze toegevoegd. Open "Registreer & Aandragen" in het menu en selecteer "Draag een nieuwe locatie of dienst aan".
Kan ik ook een locatie of dienst boeken op MeetingReview?
Ja! Je kan diverse locaties & diensten direct reserveren of online boeken. Op de deelnemerpagina wordt daarvoor een aparte knop getoond. De deelnemer bepaalt of dit een rechtstreekse boeking of reservering is of via een samenwerkend intermediair. Je betaalt hiervoor geen kosten.
Kan ik gratis een aanvraag doen aan meerdere locaties?
Ja, door gratis gebruik te maken van de eventmanager kan je een aanvraag doen naar 1 of meerdere locaties. MeetingReview matcht vervolgens vraag & aanbod en brengt deze met elkaar in contact. Locaties die partner zijn kunnen direct een voorstel doen. Uit de verschillende voorstellen kunnen maximaal 3 worden omgezet in een offerte-aanvraag.
Inloggen
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik nu inloggen?
Ga naar inloggen en klik op wachtwoord vergeten.
Ik ben mijn gebruikersnaam kwijt. Wat nu?
Geen probleem, je kan altijd met je emailadres die je bij de registratie hebt gebruikt inloggen. Of stuur een email naar support@meetingreview.com.
Mijn profiel
Advertentie