Reviews
Waarom reviews?
Reviews kunnen een goed onafhankelijk beeld geven over de kwaliteit van jouw locatie of dienst. Uiteraard moeten de reviews wel betrouwbaar zijn. Je krijgt als deelnemer gratis feedback over de goede aspecten, maar ook over de verbeterpunten. Reviews zorgen voor gratis mond tot mond reclame en betrokken klanten. Uit onderzoek blijkt dat klanten die schrijven over jouw bedrijf loyale klanten zijn. Ze voelen zich betrokken bij jouw onderneming. Iedere review is een kans. Slechte reviews die onterecht blijken worden gecorrigeerd door jouw loyale klanten. Klanten worden door reviews een micro marketingcampagne. Reviews stimuleren andere klanten om ook een review te schrijven. Uiteindelijk zorgen reviews voor het verbeteren van jouw verkoopresultaten. Omdat klanten eerder een bedrijf boeken die beoordeeld is door andere klanten dan zonder beoordeling geven reviews net het laatste zetje tot het nemen van de beslissing.
Waarom testimonials?
Testimonials geven een goed beeld van jou als persoon of bedrijf en hoe je dienst wordt gewaardeerd door je vaste klanten. Testimonials worden vaak gedeeld op sociale media platforms op Facebook, Google+ en LinkedIn. Testimonials verschillen van reviews omdat persoonlijke ervaringen zijn over een langere periode terwijl reviews vaak eenmalige ervaringen zijn.
Waarom Quick Reviews?
Deelnemende partners die de aanvullende voorwaarden Quick Reviews van MeetingReview hebben onderschreven kunnen gebruik maken van Quick Reviews. Quick reviews worden alleen persoonlijk door de deelnemende partner uitgevraagd via tablet of smartphone. Het formulier is beveiligd met een pincode om misbruik te voorkomen. De reviewer geeft alleen een totaalscore. De beoordeling is onderdeel van de totale beoordeling met een lage wegingsfactor.
Waarom een onafhankelijke website en niet op mijn eigen website?
Uit onderzoek blijkt dat klanten reviews betrouwbaarder vinden als die op een onafhankelijk platform te lezen zijn. Reviews op de eigen website hebben een lagere betrouwbaarheidswaarde.
Helpen reviews in zoekmachine resultaten?
Ja! De geschreven reviews verbeteren de vindbaarheid (SEO) van je website in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo! en andere zoekmachines. Hoe meer er over je bedrijf wordt geschreven (keywords) des te belangrijker (algoritmen) vinden zoekmachines deze website.
Hoe worden reviews gerangschikt?
Reviews worden gerangschikt op datum.
Kan ik reageren op een geplaatste review?
Ja, iedere geplaatste review wordt per e-mail naar de deelnemer gezonden. Na het inloggen kan een reactie worden geplaatst en is direct zichtbaar.
Hoe reageer ik op een review?
Log in en open "Reviews" in de menubalk. Je kan direct een reactie plaatsen bij iedere review. Na het klikken op "commentaar opslaan" wordt je reactie gepubliceerd.
Kan ik mijn reactie aanpassen of verwijderen?
Ja, log in en ga in het menu naar "Reviews". Je kan bij iedere review jouw reactie aanpassen of verwijderen. Je aanpassingen zijn opgeslagen zodra op "commentaar opslaan" is geklikt.
Kan ik MeetingReview verzoeken een review te verwijderen?
Nee! MeetingReview is een onafhankelijke website waar alle reviews (positief en negatief) worden geplaatst tenzij deze in strijd zijn met onze gebruikersvoorwaarden.
Registratie en gebruik
Kan een locatie of dienst zichzelf aanmelden om deelnemer te worden?
Ja! MeetingReview heeft een database van locaties en diensten. Elke dag komen er deelnemers bij. Staat een bedrijf niet vermeld dan kan deze zich registreren. Na registratie kan de deelnemer zijn profiel compleet maken en aan de slag met reviews.
Is registratie gratis?
Ja! Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie.
Is het gebruik van MeetingReview gratis?
Het gebruik van het reviewmodel is gratis voor locaties en diensten (deelnemers). Ook het beheer van je pagina is gratis. Voor andere diensten worden kosten berekend. Kijk hiervoor op Adverteren.
Is MeetingReview wel onafhankelijk daar er ook betaalde diensten zijn?
Ja! Betaalde diensten hebben geen invloed op de volgorde van het tonen van de zoekresultaten en reviewscore op MeetingReview.
Hoe plaats ik als locatie een voorstel op een gratis ontvangen lead?
Als er een gratis lead per e-mail is ontvangen kan je door op de knop in het e-mailbericht te klikken een voorstel doen. Een voorstel bestaat uit een bedrag en een uitnodigende tekst. Het doen van een voorstel kost 1 credit. Credits kunnen worden aangeschaft in de leadsmanager. Locaties die partner zijn kunnen direct een voorstel doen.
Inloggen
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik nu inloggen?
Ga naar inloggen en klik op wachtwoord vergeten.
Ik ben mijn gebruikersnaam kwijt. Wat nu?
Geen probleem, je kan altijd met je emailadres die je bij de registratie hebt gebruikt inloggen. Of stuur een email naar support@meetingreview.com.
Presentatie
Hoe worden deelnemers gerangschikt?
Zoekresultaten worden standaard gesorteerd op aantallen reviews. Verder is het, als gebruiker, mogelijk om te sorteren op diverse beoordelingscores, de naam van het bedrijf of plaats. Als er geen beoordelingscores bekend zijn worden profielen getoond op basis van profiel volledigheidspercentage in alfabetische volgorde.
Hoe word ik als bedrijf getoond?
Naast de verplichte velden die noodzakelijk zijn voor de zoekresultaten, waaronder de naam en het adres, kan je via je profiel zelf aangeven wat er verder mag worden getoond.
Hoe word ik deelnemend partner zodat ik gebruik kan maken van Quick Reviews?
MeetingReview maakt onderscheid tussen het Starterspakket en het Partnerpakket. Klik hier voor de verschillen. Deelnemend partners van MeetingReview kunnen door het digitaal ondertekenen van de aanvullende voorwaarden gebruik maken van Quick Reviews.
Mijn profiel
Advertentie